24 Februari Soulmarket Gouda

Zondag 24 februari met een kraam op de Soulmarket gestaan in Gouda bij Rederij de Vrijheid, (GOUDasfalt),

Gouderaksedijk 32 Gouda!

Indie Awards

De hele maand februari kan er gestemd worden op mijn boek in de categorie: Non-Fictie en de categorie: Mooiste Cover!

Klik op de link: theindieawards.nl/stem/ om te stemmen!

26 en 27 januari Western Experience

Twee dagen op de Western Experience gestaan met mijn boek! Het was erg leuk, veel geïnteresseerde mensen gesproken, leuke ideeën en goede contacten op gedaan.

YES! Ik ben erbij!! Van de 554 nominaties zijn 56 boeken uitgekozen en mijn boek staat in de non-fictie lijst erbij! Supertrots dat ik bij de laatste 10% zit, maar winnen zou straks natuurlijk helemaal geweldig zijn! Vanaf februari kan er pas gestemd worden, dus dat duurt nog even, maar het zou super zijn als jullie dit straks allemaal willen doen. Ik hou jullie op de hoogte!! Voor meer informatie: www.theindieawards.nl

8 december SoulMarket Oudewater

Op zaterdag 8 december op de SoulMarket in Oudewater gestaan met mijn boek en mijn zelfgemaakte indianentassen. Het was erg leuk, dus zeker voor herhaling vatbaar!

 

2 December intervieuw voor Radio Aladna FM

Interview van twee uur met Gerard Kolenbrander voor Radio Aladna FM. In twee uur kan ik toch wel heel veel meer zeggen dan in tien minuten.

          

1 December te gast in Spijkers met Koppen van VARABNN.

Geweldige ervaring om in Spijkers met Koppen over mijn boek te praten met Dolf Jansen. Het was kort maar krachtig en heel erg leuk om te doen! Temeer daar ik in het Spijkerlied van Hanneke Drenth ook nog een keer genoemd wordt, dus al met al een topdag!

   

11 november USA Beurs Joker.BE in Mechelen

Een zeer inspirerende en mooie dag in Mechelen.  Hele goede contacten gelegd, uitgenodigd voor een congres in Brussel over Duurzaam Toerisme en wie weet wat de toekomst nog meer voor mooie dingen in petto heeft!

6 november Omroep Gelderland “Op de Koffie”

Dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur te gast geweest bij Rob Kleijs in "Op de Koffie" van Omroep Gelderland. Een heel uur over mijn boek kunnen praten. Het programma (UUR 2) is te beluisteren via: https://www.omroepgelderland.nl/radio-op-de-koffie

 

 

28 oktober interview Met het Oog op Morgen van de NPO

  

Zondagavond na de boekpresentatie, opgehaald door een taxi en naar Hilversum voor een interview met Mieke van der Weij voor "Met het Oog Op Morgen" van de NPO. De hele dag was al een feestje, maar dit was toch wel een hele mooie afsluiting van een fantastische dag! Super leuk om te doen en ik kan alleen maar hopen dat er nog veel meer zullen volgen!

https://www.nporadio1.nl/nos-met-het-oog-op-morgen/onderwerpen/477320-dorothea-born-woonde-een-jaar-bij-de-navajo-indianen-in-arizona

15 september Radio interview Omroep Baarle

Zaterdagmiddag 15 september was ik te gast bij Ad Smits voor een interview over mijn boek bij Radio Baarle in het programma Zaterdag Matinee live, van 2 tot 5 uur! Het was een beetje anders dan gebruikelijk, maar toch ook weer een leuke ervaring!  http://www.omroepbaarle.nl/

12 september interview stadsradio Delft

Ik was om half 12 te gast bij Frans van Rijnswou in het programma 'Delft Centraal' van Stadsradio Delft. Ik was uitgenodigd om over mijn boek en mijn crowdfund campagne te komen praten.

27 augustus Artikel in Gennep News

Bij Gennep News staat een heel mooi artikel over mijn boek op hun website en op hun Facebook pagina geplaatst. Superblij mee!

Hierbij de link om naar het artikel te gaan: https://gennep.news/nieuws/ottersum/dorothea-born-geeft-kijkje-in-haar-leven-bij-de-navajo-indianen/

25 augustus Radio Ridderkerk

  

RTV Ridderkerk

Een leuk interview gehad voor radio Ridderkerk. Het was kort, maar vooral heel krachtig en er is heel goed promotie gemaakt voor mijn boek! Ik kan uren over mijn boek praten, dus het was weer even genieten!

19 augustus Radio Aladna

Eerste radio interview op 19 augustus. Van 17.00 uur tot 19.00 uur was ik te gast in het programma van Gerard Kolenbrander bij radio Aladna voor de Gelderse grensstreek: https://www.aladnafm.nl/. Het interview is helaas niet meer te beluisteren, maar het was echt de moeite waard! Bedankt Gerard en Maarten voor een hele leuke middag/avond!

error: Content is protected !!