USA Beurs Joker.BE in Mechelen

Een zeer inspirerende en mooie dag in Mechelen.  Hele goede contacten gelegd, uitgenodigd voor een congres in Brussel over Duurzaam Toerisme en wie weet wat de toekomst nog meer voor mooie dingen in petto heeft!

6 november Omroep Gelderland “Op de Koffie”

Dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur te gast geweest bij Rob Kleijs in "Op de Koffie" van Omroep Gelderland. Een heel uur over mijn boek kunnen praten. Het programma (UUR 2) is te beluisteren via: https://www.omroepgelderland.nl/radio-op-de-koffie

 

28 oktober interview Met het Oog op Morgen van de NPO

  

Zondagavond na de boekpresentatie, opgehaald door een taxi en naar Hilversum voor een interview met Mieke van der Weij voor "Met het Oog Op Morgen" van de NPO. De hele dag was al een feestje, maar dit was toch wel een hele mooie afsluiting van een fantastische dag! Super leuk om te doen en ik kan alleen maar hopen dat er nog veel meer zullen volgen!

https://www.nporadio1.nl/nos-met-het-oog-op-morgen/onderwerpen/477320-dorothea-born-woonde-een-jaar-bij-de-navajo-indianen-in-arizona

15 september Radio interview Omroep Baarle

Zaterdagmiddag 15 september was ik te gast bij Ad Smits voor een interview over mijn boek bij Radio Baarle in het programma Zaterdag Matinee live, van 2 tot 5 uur! Het was een beetje anders dan gebruikelijk, maar toch ook weer een leuke ervaring!  http://www.omroepbaarle.nl/

12 september interview stadsradio Delft

Ik was om half 12 te gast bij Frans van Rijnswou in het programma 'Delft Centraal' van Stadsradio Delft. Ik was uitgenodigd om over mijn boek en mijn crowdfund campagne te komen praten.

27 augustus Artikel in Gennep News

Bij Gennep News staat een heel mooi artikel over mijn boek op hun website en op hun Facebook pagina geplaatst. Superblij mee!

Hierbij de link om naar het artikel te gaan: https://gennep.news/nieuws/ottersum/dorothea-born-geeft-kijkje-in-haar-leven-bij-de-navajo-indianen/

25 augustus Radio Ridderkerk

  

RTV Ridderkerk

Een leuk interview gehad voor radio Ridderkerk. Het was kort, maar vooral heel krachtig en er is heel goed promotie gemaakt voor mijn boek! Ik kan uren over mijn boek praten, dus het was weer even genieten!

19 augustus Radio Aladna

Eerste radio interview op 19 augustus. Van 17.00 uur tot 19.00 uur was ik te gast in het programma van Gerard Kolenbrander bij radio Aladna voor de Gelderse grensstreek: https://www.aladnafm.nl/. Het interview is helaas niet meer te beluisteren, maar het was echt de moeite waard! Bedankt Gerard en Maarten voor een hele leuke middag/avond!

error: Content is protected !!