Welkom op mijn site! Je vindt hier meer informatie over mij, mijn boek, mijn lezingen en mijn crowdfund campagne! Kijk gezellig rond en als je meer informatie wilt, kan dat altijd!

Mijn Crowdfund Campagne is geslaagd!!

Alle donateurs super bedankt voor het mogelijk maken van mijn boek en voor alle support en interesse die ik nu al heb mogen ontvangen! Mijn droom gaat eindelijk uitkomen en mijn boek gaat gedrukt worden!

Dus mijn boek: Mijn indianennaam was “Blanke Appel”,  ligt vanaf eind oktober overal in de winkels in Nederland en België!

Mijn boek is nu nog 2 dagen als een PRE-ORDER via de site van VoordeKunst te reserveren;
https://www.voordekunst.nl/projecten/7665-mijn-indianennaam-was-blanke-appel
en daarna hier op mijn vernieuwde website.

 

Het kost je eenmalig 15 of 30 euro en je helpt mij dan niet alleen om mijn boek uit te kunnen geven, maar jij krijgt er ook nog eens een mooi boek én een geweldig verhaal over mijn belevenissen bij de Navajo indianen voor terug.

Een verhaal dat ook gaat over vastberadenheid en doorzettingsvermogen, het maken van keuzes door te vertrouwen op je innerlijke stem en het vinden van je eigen power!

error: Content is protected !!